Kompania Kuel Construction u krijua ne qershor te vitit 2010 dhe eshte pjese e rendesishme e KUEL Group. Emri “KUEL” vjen nga bashkimi i emrave KUjtim dhe ELona te cilet jane dhe themeluesit.

Fusha kryesore e operimit te kompanise eshte ajo elektrike si:
Linja Transmetimi,
Testime dhe Kolaudime,
Telekomunikacion
Por dhe fusha te tjera si: Kostruksione Metalike dhe Pune Civile.

Ne kemi nje staf te kualifikuar me specialist me pervoje shumevjecare.

Nder eksperiencat e para te puneve eshte ndertimi i rrjetit te telekomunikacionit te kompanive telefonike Eagle Mobile nje bashkepunim me kompanine nderkombetare HUAWEI dhe Plus Communication.
Nje bashkepunim i frytshem ka qene dhe shtrirja e fibres optike OPGW per OST sh.a (Operatori i sistemit te transmetimit) e cila ka permiresuar ndjeshem cilesine e sherbimit te OST sh.a.
Gjithashtu kemi dhene kontributin tone ne kabllimin e traktit 110 kV te Nenstacionit  Babice dhe instalimin e pajisjeve te tensioni te larte dhe kabllimin e Nenstacionit te Sarandes, te linjes ne ndertim Babice-Sarande pjese e projektit strategjik kombetar “Unaza e Jugut” nje bashkepunim me gjigandet boshnjak te Energoinvest!
Vazhdojme te operojme sukseshem dhe te rritemi cdo dite fale profesionalizmit,seriozitetit dhe cilesise ne pune.

Nder bashkepuntoret tane te rendesishem vlejne te permenden Energoinvest, Devoll Hydropower, Petromanas, ABB, Titan etj.Gjithashtu pjese e rendesishme e punes tone te perditshme jane dhe testimet dhe komisionimet e pajisjeve te ndryshme elektrike.Stafi i Kuel Construction eshte i miretrajnuar ne fushat e tyre ku cdokush e ka te qarte detyren e vet dhe punojme si nje skuader.Siguria dhe shendeti ne pune eshte gjithmone prioriteti yne absolute.

Kuel Construction gjendet dhe ne te gjitha rrjetet sociale ku mund te antaresoheni  dhe mund te na kontaktoni.

Certifikime Cilësie  |  Licensa dhe QKR   |  Referenca Pune